icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Jordi Cuadras celebra 100 trobades en un mes per construir l’espai progressista de canvi per Igualada

Després de la seva presentació com a candidat a l’alcaldia de la capital de l’Anoia, Cuadras ha posat en marxa una intensa agenda de contactes i trobades amb igualadins i igualadines per captar el pols de la ciutat i compartir idees, per tal de començar a articular l’espai polític que s’ha de crear de cara a les properes eleccions municipals. Després d’un mes, Cuadras ja ha mantingut trobades amb un centenar de persones de diferents perfils i àmbits, i també de diferents barris de la ciutat. El candidat també ha posat èmfasi en conèixer la realitat de famílies que tenen dificultats econòmiques i també en percebre les demandes d’aquells joves que votaran per primera vegada en les eleccions municipals del mes de maig.

Totes aquestes reunions arriben abans de poder fer contactes  formals amb entitats i institucions de la ciutat, que s’abordaran en una segona fase,  una vegada l’espai polític progressista estigui    articulat amb les diferents peces que en formin part.

L’alcaldable afirma que “aquest primer mes de trobades és un exemple de que allò proposat és possible, que el diagnòstic és compartit per molta gent i que hi ha persones amb ganes d’arremangar-se”.

tornar_radioIgualada