icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jordi Cuadras donarà a conèixer abans del Nadal les formacions polítiques que configuraran la seva candidatura

El candidat a l’alcaldia d’Igualada ha explicat que abans de les properes festes nadalenques ha de quedar articulat l’espai polític amb el que es presentarà a les properes eleccions municipals del mes de maig. Segons Cuadras, en aquests moments, a banda del grup Igualada Oberta, ja hi ha dos equips més treballant en el seu projecte; un consell tècnic format per igualadins de diversos àmbits i un equip de campanya. La peça que manca de l’engranatge són les formacions polítiques que l’acompanyaran en aquesta candidatura, que es donaran a conèixer abans d’acabar l’any.

Per a Cuadras, en els darrers 40 anys de democràcia, a Igualada, no s’ha vestit mai una candidatura municipalista a partir de la participació ciutadana. Segons el candidat a l’alcaldia d’Igualada, la participació i tenir en compte que Igualada és una ciutat diversa seran els relats centrals de la seva campanya. D’altra banda, Cuadras assegura que la campanya de la seva candidatura vol ser una campanya participativa i de contrast d’idees.

Per últim, segons el candidat a l’alcaldia, la seva candidatura inclourà 3 àmbits territorials: Igualada dins Igualada, Igualada a la Conca d’Òdena i Igualada a Catalunya.

tornar_radioIgualada