icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Jordi Cuadras explica el programa amb un mapa gegant d’Igualada i parades a peu de carrer amb l’objectiu “de guanyar les eleccions de diumenge”

El candidat a l’alcaldia d’Igualada Jordi Cuadras i el seu equip estan explicant el programa amb el qual es presenten a les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig a tots els barris d’Igualada amb parades a peu de carrer i un mapa gegant de la ciutat on es detallen les propostes. A més, el programa s’ha distribuït a totes les cases d’Igualada durant aquests darrers dies, juntament amb la papereta electoral i es troba penjat a la web igualadasomhi.cat.

Cuadras afirma que “després de 12 anys, la gent té ganes d’un nou aire a Igualada i tothom qui em trobo em comenta que l’alternança en política és bona. Estem preparats per assumir aquesta responsabilitat. Estic convençut que la nostra posició és la posició central a la nostra ciutat, que som majoria els que volem un nou impuls, els que volem fer avançar Igualada i els que volem que Igualada guanyi el futur. Ho dic així de convençut perquè és el que cada dia em diu la gent pel carrer”.

El candidat d’Igualada Som-hi (PSC – Igualada Oberta) afegeix que “durant tot el mandat no hem deixat d’estar a peu de carrer, de ser a tots els barris i de parlar amb moltes veïnes i veïns. Hem visitat cada setmana els barris i hem parlat amb molta gent. Ha sigut un treball continu que no hem deixat de fer perquè creiem en la proximitat i el nostre programa és fruit de tot això”. Durant les darreres setmanes Jordi Cuadras i el seu equip ja han fet una vintena de parades a tots els barris de la ciutat per explicar el seu projecte de “tu a tu” amb els veïns i veïnes.

El mapa gegant d’Igualada és el resum d’un programa amb 182 amb tres grans apartats: una Igualada per viure, treballar i ser feliç. I cinc grans àmbits: l’economia i la creació d’ocupació, l’habitatge, la seguretat, la mobilitat i els barris, i l’oci de cultura i esport. Un programa que interpel·la a tothom: joves, famílies i gent gran i que assumeix els reptes que té Igualada amb l’horitzó posat al 2030 amb propostes a 4 i 8 anys vista: “Proposem accions a curt, mitjà i llarg termini perquè la política és més política si té mirada llarga, si pensa en els que som avui però també en els que vindran. La política és més política si és capaç de plantar la llavor de projectes que potser avui no veiem fets realitat però que sí que veuran els que vinguin darrere nostre. D’això se’n diu responsabilitat i generositat. Sabem on anem i durant tots aquests dies ho estem explicant”, afirma Cuadras.

Pel que fa a la llista, el candidat d’Igualada Som-hi remarca que “som l’equip més preparat, més potent i més il·lusionat que es presenta en aquestes eleccions municipals. Som un equip de ciutat, una llista que va molt més enllà dels partits polítics. Un equip format per persones que tenim la nostra pròpia trajectòria professional fora de la política i que si fem el pas d’estar en política és perquè volem i perquè ho sentim amb el cor i el cap i perquè volem oferir tota la nostra experiència a la nostra ciutat. Per ser útils, per ajudar, per assumir responsabilitats i per fer avançar Igualada.

Jordi Cuadras explica que “som l’equip que representa l’àmbit econòmic i empresarial, el social, la Salut, l’educació, la cultura, l’esport, l’urbanisme i tants àmbits claus per Igualada. I l’equip que, sobretot representa l’aire fresc, la il·lusió i les noves idees que Igualada necessita”.

tornar_radioIgualada