icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jordi Cuadras ( #Igualada Som-hi ) “El Pla Director del Barri del Rec no és una eina transparent ni el que necessita el barri”

El portaveu de l’agrupació d’esquerres apunta que estan totalment en contra del Pla Director que ha de dibuixar el futur del barri del Rec de la ciutat d’Igualada. Cuadras apunta que és un error separar la planificació urbanística del Rec per separat de la resta de la ciutat. El portaveu d’Igualada Som-hi considera que no té cap sentit planificar en solitari un espai que a la vegada pot condicionar la resta de planificació de la ciutat. Precisament, Cuadras va tornar a insistir en la necessitat que té la ciutat, de manera urgent, de dotar-se d’un nou POUM.

Al mateix temps, el portaveu de la formació explica que el ple municipal perd el control del Pla Director al regir-se a través d’una llei especial que controla la Generalitat i el mateix ajuntament. És per això que Cuadras explica que els regidors i regidores no tindran ni veu ni vot en aquest Pla Director del barri del Rec, i remarca que és un procediment poc transparent i a la vegada poc útil per la ciutat.

tornar_radioIgualada