icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jordi Cuadras (Igualada Som-hi) es troba amb la ministra de Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, per fer sentir la veu d’Igualada

El portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, va mantenir una trobada amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern espanyol, Raquel Sánchez, per fer-li arribar les mancances i peticions de la ciutat d’Igualada.

Un dels reptes pendents en l’àmbit de les infraestructures és el nou traçat de l’autovia de l’A-2 des de Jorba fins a Abrera. Aquesta obra ha de permetre adaptar-la als estàndards europeus tot millorant la seva seguretat i resolent la connexió amb la C-37 i la C-15.

En matèria de transports plantegen principalment dues demandes. Per una banda, ser un punt clau entre la unió del Port de Barcelona i el Port sec de Saragossa amb un tren que passi per Igualada i sigui de mercaderies i passatgers, tot seguint el projecte de l’Eix Transversal Ferroviari.

I per l’altra banda, la construcció del carril Bus-VAO a la carretera B-23 fins a la Diagonal de Barcelona, permetent així que els autobusos evitin les llargues retencions de primera hora i garantir un trajecte de 40 minuts amb transport públic.

La formació Igualada Som-hi afirma que malgrat que són a l’oposició, estan ben posicionats per fer sentir als diferents alts representants públics els interessos d’Igualada, ja que tenen accés directe al Govern d’Espanya, a la Diputació, a l’Ajuntament de Barcelona i al Parlament de Catalunya.

tornar_radioIgualada