icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jordi Cuadras “quan vam portar a ple la proposta de crear una comissió paral•lela de l’aigua no sabíem que les entitats no hi assistirien” #Igualada

El portaveu d’Igualada Som-hi afirma que són l’única formació que ha posat una solució sobre la taula amb l’objectiu de desencallar el tema. Cuadras considera que després de veure que l’informe jurídic de l’Ajuntament no acceptava que les entitats formessin part de la Comissió de l’Aigua, calia buscar una alternativa per mantenir aquestes entitats informades sobre el procés. El portaveu de l’agrupació d’esquerres apunta que la taula sectorial paral·lela que inclogui Aigua és Vida, la PAH i els sindicats, seria una bona eina per tal que les entitats estiguin plenament informades del què es parla a la Comissió de l’Aigua.

Aigua és Vida, la PAH i CCOO ja van anunciar a Ràdio Igualada que no pensaven assistir a les trobades de la comissió paral·lela proposada per Igualada Som-hi. En aquest punt, Cuadras lamenta aquest posicionament, i apunta que Igualada Som-hi no sabia que les entitats no assistirien a les reunions de la taula sectorial. Cuadras matisa dient que “ens van dir que no els agradava aquesta opció, que no és el que volien. En cap moment, però, ens van comunicar que no hi assistirien”.

tornar_radioIgualada