icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jordi Cuadras serà el candidat a l’alcaldia de la nova coalició Igualada Som-hi

Aquest és el nom del nou espai polític d’esquerres i progressista amb que el PSC, els Comuns i Igualada Oberta concorreran a les properes eleccions municipals del 26 de maig, a la capital de l’Anoia. Amb Jordi Cuadras com a candidat a l’alcaldia, Igualada Som-hi es presenta com “la novetat d’aquestes eleccions, amb idees noves i vocació guanyadora i de govern per la ciutat”.

Segons asseguren des de la nova formació, Igualada Som-hi no és una simple coalició electoral, sinó que és un moviment ciutadà canalitzat políticament amb la participació de partits polítics amb experiència de govern i el treball d’un col·lectiu d’igualadins i igualadines que volen col·laborar amb el projecte des d’una parcel·la eminentment ciutadana. Igualada Som-hi neix amb tres potes com són el PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta però està obert a incorporar més col·lectius que vulguin fer-hi aportacions i implicar-s’hi.

El seu candidat, Jordi Cuadras, ha explicat que “Igualada Som-hi no és un instrument electoral sinó que és un projecte per oferir una alternativa de govern a la ciutat amb l’objectiu de guanyar i governar”. En aquest sentit, indica que el dia 26 de maig “no és el final de res, sinó que és l’inici de tot”.

tornar_radioIgualada