icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Jordi Cuadras treu pit de l’ajudicació de les obres per fer els 12 pisos públics de lloguer assequible al carrer Sant Carles

El cap de l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Cuadras, ha anunciat que ja s’han adjudicat les obres per fer realitat els pisos de lloguer assequible que el mandat passat la seva formació va aconseguir impulsar en un dels acords de Pressupost. Es tracta de 12 habitatges que es construiran al solar del carrer de Sant Carles, número 54, impulsats per PIMHA (Promotora Igualadina Municipal d’Habitatge). Les obres començaran després de l’estiu i tenen una durada prevista de 15 mesos.

Cuadras es mostra molt satisfet de que s’hagi adjudicat l’obra i que el projecte estigui més a prop de ser una realitat: “Aquesta promoció la vam aconseguir impulsar des del nostre grup a través de condicionar el Pressupost de la ciutat el mandat passat. És un pas endavant per a garantir el dret a la vivenda per a famílies i col·lectius vulnerables i per això vam lluitar per incloure-ho al Pressupost”.

El cap de l’oposició recorda que “a la ciutat hi ha molts joves, famílies i gent gran que necessiten habitatge davant l’increment dels preus del lloguer que hi ha hagut els darrers anys per la manca d’oferta i l’existència de molts pisos tancats buits i degradats. Des de l’Ajuntament cal posar totes les eines per a garantir el dret a la vivenda i les promocions d’habitatge públic són una eina que va en aquesta direcció i per això la vam plantejar fins que el govern va acceptar posar-la al Pressupost del darrer mandat”.

La nova promoció d’habitatge públic del carrer de Sant Carles aconseguida per Igualada Som-hi se sumarà als pisos municipals que ja existeixen al carrer de la Soledat, a la plaça del Rei i al carrer Nards i que van ser construïts quan a la ciutat hi governava l’Entesa per Igualada. Com en totes aquests, la promoció serà desenvolupada per la Promotora Igualadina Municipal d’Habitatges (PIMHA).

Cuadras referma que l’impuls d’aquesta promoció d’habitatge públic “és un exemple de la política útil que PSC i el grup ciutadà Igualada Oberta fem a l’Ajuntament tot proposant i fent possible projectes que fan avançar la nostra ciutat i que es posen al servei de la gent. Després de 12 anys, hem aconseguit que a Igualada torni a haver-hi pisos d’habitatge públic municipal”. A més dels 12 pisos, la promoció del carrer de Sant Carles també inclou un aparcament soterrat, trasters, locals comercials i una nova entrada al Mercat Municipal de la Masuca a través dels baixos de l’edifici.

tornar_radioIgualada