icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els igualadins Jordi Martínez i Xavier Figueres donen suport a la candidatura de Carles Tusquets com a president de la Cambra de Comerç de Barcelona

Entre el 2 i el 8 de maig, tindran a lloc les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, un òrgan públic fundat el 1866 per representar el teixit empresarial de la província de Barcelona amb els objectius de defensar els interessos generals dels empresaris i el bé comú del comerç, la indústria, els serveis i la navegació. En aquest sentit, els empresaris igualadins i expresidents d’Igualada Comerç, Jordi Martínez i Xavier Figueres han mostrat el seu suport al financer Carles Tusquets, per a la seva candidatura com a president de Cambra de Comerç Barcelona.

L’expresident d’Igualada Comerç, Xavier Figueres, ha destacat el seu compromís pel territori, després de la seva trajectòria sempre vinculada al comerç de la comarca, i ha confessat que se sent molt il·lusionat en poder formar-hi part. Per la seva part, Jordi Martínez també s’ha mostrat il·lusionat en poder formar part de la candidatura i així poder donar veu al territori i fer de la Cambra un ens amb més visibilitat.

Finalment, el candidat Carles Tusquets ha mostrat la seva voluntat de fer de la Cambra, una eina més accessible i útil per a tots els empresaris. Així mateix, ha destacat la importància de millorar les connexions entre la comarca de l’Anoia i la ciutat de Barcelona.

Actualment, la Cambra de Comerç de Barcelona compta amb 370.000 empreses i autònoms, el que esdevé, segons Tusquets, una de les Cambres més grans de l’Estat.

tornar_radioIgualada