icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jordi Riba acusa el govern d’abusar de les inauguracions i presentacions de projectes a quatre dies de les eleccions municipals

El candidat a l’alcaldia dels Socialistes d’Igualada (PSC-PM) assegura que en les darreres setmanes el govern de la ciutat està presentant nous projectes de ciutat i inaugurant petites obres, que al seu entendre ratllen el ridícul. Riba posa com a exemples els trasllat de la Casa de la festa, nous elements de mobiliari urbà o la remodelació de la plaça de la Masuca. Per al candidat dels Socialistes d’Igualada, sembla que el govern tingui fred de peus per la sensació estesa a la ciutat que no s’ha fet res en els darrers 4 anys. Riba assegura que després de reunir-se amb diferents veïns de la ciutat, els han traslladat les seves queixes i preocupacions sobre diferents temes. Entre aquests es troben, per exemple, la manca de neteja en determinats espais de la ciutat, la inseguretat en algunes zones blanques on s’han produït diversos robatoris de vehicles o el mal funcionament d’alguns elements com les escales mecàniques.

El candidat socialista demana al govern que s’ocupi d’aquests problemes i es deixi d’inauguracions. Jordi Riba ha estat molt crític també amb les declaracions de l’alcalde d’Igualada on assegurava que estan disposats a abordar un nou POUM. Segons el candidat a l’alcaldia dels Socialistes d’Igualada, aquestes afirmacions no li mereixen cap credibilitat. Per últim, Riba ha explicat que continuen tenint contactes amb altres formacions com ICV i Podem a Igualada per tal de fer una candidatura conjunta.

tornar_radioIgualada