icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Jordi Savall ja té el seu nom a una plaça de la ciutat d’Igualada

El ple d’aquest mes de juny va aprovar inicialment la denominació de Jordi Savall i Bernadet per a la nova plaça situada a l’avinguda de Catalunya, xamfrà amb l’avinguda dels Països Catalans, d’Igualada. La zona, de nova construcció, al costat de la nova superfície comercial Mercadona, portarà el nom del reconegut músic igualadí.

Recordar que tot va començar amb una campanya iniciada per Gina Serarols Estany que el març de 2013 va endegar una iniciativa ciutadana de recollida de signatures per proposar a l’Ajuntament que posi el nom de Mestre Jordi Savall i Bernadet a un carrer de la ciutat, en reconeixement a la trajectòria musical i la seva contribució al món de les arts. Acompanya el seva petició de les firmes recollides entre la ciutadania i entre les entitats igualadines com ara l’agrupació Coral La Llàntia, l’Schola Cantorum Igualada, Joventuts Musicals d’Igualada, l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, Òmnium Cultural-Anoia, Jove Cambra d’Igualada, Fira d’Igualada, l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de l’Anoia…), així com dels grups polítics municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya, Partit Popular, Iniciativa per Catalunya Verds i Plataforma per Catalunya.

En aquest punt el PP va votar-hi a favor, tot i qüestionar que en els darrers dies Jordi Savall es vinculés a la campanya Volem Votar que ha impulsat Òmnium Cultural. Totes les forces hi van votar a favor.

 

Plaça (Jordi Savall)

tornar_radioIgualada