icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El sector joguines augmetarà, lleugerament, les vendes d’aquest estiu

El sector dels joguets patirà un augment de vendes durant aquests mesos d’estiu coincidint amb la fi del curs escolar. De tota manera, Josep Casanovas, de Magatzems Faro, remarca que aquesta pujada de les vendes és discreta si es compara amb les xifres que suposen les festes de Nadal.

Casanovas destaca que una de les reivindicacions dels sector és que les vendes de joguines es facin espaiades en el temps, i no es concentrin només en una època de l’any. Casanovas diu que les joguines s’han de comprar adaptades a les edats i característiques del nen o nena, i la millor manera de fer-ho és comprant la joguina en el moment que toca. Un dels aspectes que ha destacat Josep Casanovas és que un canvi en els horaris comercials seria positiu, no només pel sector, sinó per tota la societat. Des de Magatzems Faro defensen que el canvi dels horaris comercials faria que els pares i mares poguessin passar més estones junts, amb la possibilitat de tenir temps d’oci i de conèixer millor els nostres fills.

Les joguines que seran protagonistes aquests mesos d’estiu seran les relacionades amb l’aire lliure; pistoles d’aigua, cistelles de bàsquet, porteries de futbol, flotadors i piscines. El producte estrella, de tot l’any, seran les bicicletes.

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada