icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El futbolista igualadí Josep Díez espera que comenci aviat la seva nova aventura al campionat de lliga de la República Dominicana, ajornat per la Covid-19

El futbolista igualadí Josep Díez espera poder tornar als terrenys de joc amb el seu equip, l’Atlètic Pantoja de la República Dominicana, després que el campionat de lliga s’hagués ajornat per la Covid-19.

Josep Díez va arribar a començament d’any a la Lliga Dominicana a un dels millor equips del país. L’estat centreamericà no té gaire tradició futbolística, tot i que mica en mica els clubs capdavanters estan adquirint més nivell. La primera divisió està formada per 10 equips, que disputen un campionat de tots contra tots i un playoff final entre els 4 primers. Malgrat que hi va arribar a començament d’any, només ha pogut disputar 7 partits de pretemporada. El campionat de lliga estava previst que comencés a mitjan març, però es va haver d’ajornar per la pandèmia. Ara, les autoritats sanitàries i la federació estan estudiant si es pot començar la competició durant aquest mes de juliol.

Josep Díez explica que va arribar a la República Dominicana per l’afany de començar un nou projecte en un equip estranger. Després de dos intents a la lliga islandesa ha tingut l’oportunitat de recalar en un campionat modest, però amb moltes granes d’agafar transcendència: “portava 7 anys jugant a Tercera Divisió a Catalunya i em va sortir una bona ocasió per encetar una nova experiència”. Ara bé, el que havia de ser un goig poder començar un projecte com aquest, es va truncar per l’arribada del coronavirus a l’illa caribenya. “Aquí va arribar més tard i per tant també anem més tard”, afirma amb resignació. Malgrat tot, no ha parat de treballar amb el seu equip, bé sigui tàcticament a través de videoconferència, o anant a córrer pels parcs. És per això que assegura que ja té ganes de començar els entrenaments amb la resta de companys i que per fi pugui engegar el campionat de lliga.

Josep Díez només té 25 anys, però ha militat als equips del Club Futbol Igualada, el Burgos B, el Sabadell B o el Vilafranca, entre altres. Ara juga a la primera divisió de la República Dominicana, a les files de l’Atlètic Pantoja, l’actual campió de lliga.

 

 

tornar_radioIgualada