icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Josep Grados de Cal Pepe Xarcuters de Montbui, finalista del premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador

Cuina oberta / L’Anoia del camp a la taula – El cansalader de Cal Pepe Xarcuters de Santa Margarida de Montbui, Josep Grados, ha estat guardonat com a finalista del Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador i se li ha concedit un accèssit. Aquest premi creat l’any 2003 pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya es lliurat per guardonar l’esforç dels joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny de productes artesans. Aquest premi també pretén fomentar les actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya.

Josep Grados i Riba, gerent de Cal Pepe Xarcuters, treballa amb productes de la terra, d’excel.lents matèries primeres i treballats com es mereixen. Alguns dels productes diferents i coneguts que surten del seu obrador són la ‘botifarra de Montbui’ o les ‘llances de Sant Jordi’.

D’altra banda, el guanyador de l’edició d’enguany del Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador ha estat concedit al pastisser de Sant Vicenç dels Horts, Eugeni Muñoz i Colomer, que compta amb una gra formació en pastisseria i una excel.lent trajectòria professional, capaç de renovar el negoci familiar adaptant-lo als nous temps i, sobretot, als clients.

Josep Grados al ‘Cuina oberta’ d’aquest dissabte 22N

El guardonat amb el premi finalista d’aquest guardó concedit pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep Grados de ‘Cal Pep Xarcuters’ de Santa Margarida de Montbui, serà el convidat de la secció ‘L’Anoia del camp a la taula’ del ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada, aquest dissabte dia 22. Recordem que aquesta secció dona a conèixer setmanalment el productes i productors agroalimentaris de la comarca de l’Anoia.

tornar_radioIgualada