Josep Martinez i Aïda Solà, del Club Atlètic Igualada, guanyen la 38ª Cursa del Gall Dindi a Capellades

Josep Martínez va ser el primer classificat masculí amb un temps de 14 minuts i 24 segons, seguit de Jesús Álvarez, del Roger Roca Running; mentre que Aïda Solà va guanyar en categoria femenina aturant el cronòmetre en 17 minuts i 14 segons.

Un total de 210 atletes,  van participar en la cursa del Gall Dindi, celebrada el dia de Nadal i que enguany ha arribat a la 38a edició. Tradicionalment, la cursa incloïa una prova de natació a la Bassa capelladina, que enguany no s’ha pogut celebrar per manca d’aigua. En aquesta edició també s’ha implantat el cronometratge mitjançant un xip electrònic.

El protagonisme del club igualadí també es va repetir, en categoria masculina, en la prova de 1.000 metres per als més joves. Oriol Alonso va ser el guanyador amb un temps de 3 minuts i 23 segons. Yasmin Zaim, de l’Infinit, ho va fer en la categoria femenina amb 4 minuts i 21 segons.