icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Josep Rull des d’#Igualada “m’han emmanillat, m’han tancat a la presó, m’han privat de llibertat, i malgrat tot us dic que l’estat espanyol és un estat feble”

El conseller del govern Puigdemont va ser present aquest dissabte a Igualada participant de la jornada de portes obertes de Junts per Catalunya a la capital de l’Anoia. Josep Rull va finalitzar les activitats de Junts del passat  dissabte amb un parlament a la Plaça Pius XII, on va denunciar la feblesa de l’estat. Rull va comentar que l’Estat mostra la seva feblesa en el moment que és capaç de retallar l’estat de dret amb l’únic objectiu de combatre l’independentisme o qualsevol que no pensi com ells.  El conseller va explicar que David Cameron, permetent el referèndum d’Escòcia va dir que “abans que britànic, soc demòcrata”. En aquest sentit Josep Rull va dir que era impensable que aquesta frase la pronunciés un president del govern espanyol.

Qui va ser conseller del president Puigdemont va remarcar que l’1 d’octubre, o la via catalana del 2012, mostren veritablement el que és la fortalesa dels catalans i catalanes.

Junts per Catalunya a Igualada va realitzar al llarg de la jornada de dissabte diferents activitats. Durant el matí, l’assemblea local va treballar en la preparació d’una candidatura per les eleccions municipals del 2023. A la tarda va arribar la part més lúdica, en el que es considera, des de la formació, una jornada de portes obertes de cara a tota la ciutadania.

tornar_radioIgualada