icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Junts pel Sí aconsegueix omplir de gom a gom la plaça de l’Ajuntamet d’Igualada

La candidatura independentista va fer aquest dimarts al vespre l’acte central de la campanya electoral a la capital de l’Anoia. La plaça de l’Ajuntament es va omplir a vessar per escoltar les dues candidates igualadines a les llistes de Junts pel Sí a la província de Barcelona, Alba Vergés i Maria Senserrich. Les dues candidates van estar acompanyades per l’alcalde d’Igualada. Marc Castells, Jordi Turull i per les companyes de candidatura Marta Rovira i Carme Forcadell. Un dels moments més curiosos de l’acte va ser quan Marc Castells va reproduir les paraules del president d’Espanya, Mariano Rajoy, quan no sabia que l’actual Constitució permetria que en cas d’una Catalunya independent els catalans podrien mantenir la doble nacionalitat.

Carme Forcadell assegura que no hi ha cap procés d’independència al món tan ben preparat com el de Catalunya

La número 2 de Junts pel Sí per Barcelona ha fet aquestes declaracions aquest mateix dimarts, a Igualada, en l’acte central de campanya de la formació a l’Anoia. Forcadell ha afegit, a més, que no importa el que digui l’Estat, ni els bancs, ni la conferència episcopal, l’únic que importa és el que decideixi la gent el 27 de setembre, i decidiran que volen la independència.

Per a Forcadell, el repte però no és guanyar les eleccions aquest proper diumenge, sinó que d’aquí a tres anys puguem votar la constitució catalana i tothom voti sí, també aquells que no són independentistes.

FOTO: JxS

tornar_radioIgualada