icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Junts per Catalunya i PSC arriben a un acord per governar junts el Consell Comarcal de l’Anoia

Les dues formacions han arribat a un acord per formar govern al Consell Comarcal durant el mandat 2019-2023. El pacte s’ha fet públic aquest dilluns al migdia, en una roda de premsa, que ha comptat amb la presència del president del PDeCAT a l’Anoia, Santi Broch; l’alcalde de Masquefa i actual president del Consell Comarcal, Xavier Boquete; el secretari comarcal del PSC-Anoia, Francisco Guisado, i l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte. Amb aquest pacte amb els socialistes, el PDeCAT posa punt final a l’acord que han mantingut durant els tres darrers mandats amb ERC a l’ens comarcal. Segons Boquete, el seu apropament al PSC ve motivat per la intenció d’impulsar econòmicament la comarca i crear nou sòl industrial.

Per la seva part des del PSC-Anoia, Noemí Trucharte ha destacat que la voluntat dels socialistes amb aquest pacte passa per millorar l’economia de la comarca. Escoltem l’alcaldessa de Vilanova del Camí. Per la seva part, Francisco Guisado ha agraït al PDeCAT que amb aquest pacte normalitzi el Partit Socialista a la comarca. En aquest sentit, el president del PDeCAT a l’Anoia, Santi Broch, ha assenyalat que pactar amb els socialistes entra dins de la normalitat.

El nou Consell Comarcal de l’Anoia es constituirà a finals d’aquest mes de juliol. Xavier Boquete, serà el president de l’ens durant els primers 3 anys de mandat, i Santi Broch ocuparà aquest càrrec els darrers 12 mesos de legislatura.

FOTO: Canal Taronja

tornar_radioIgualada