icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Junts per Igualada acusa a ERC de mentir amagant la mala gestió de la seva Conselleria respecte a les beques menjador

El partit del govern de la ciutat denuncia que ERC Igualada amaga la mala gestió de les beques menjador que fan des de la Conselleria d’Educació de la Generalitat, i els acusen de manca de compromís amb la ciutadania d’Igualada. Així mateix recorden que qui té competències en els ajuts menjador és la Generalitat de Catalunya i que el curs 20-21 la Conselleria denegar més de 80 ajuts a famílies de la ciutat.

Segons informa Junts per Igualada, aquest curs 20-21 la conselleria que justament dirigeix ERC a la Generalitat ha anat tard en termini i va resoldre els ajuts menjador per a les famílies de la ciutat més enllà de l’inici de curs. Des de Junts per Igualada expliquen que “en una situació de pandèmia mundial vam entendre la dificultat en la gestió d’aquests ajuts i no vam voler denunciar la situació sinó que per responsabilitat ens vam voler posar al seu costat i ajudar en el tràmit d’ajuts, el mateix que hem fet aquest anys. Si això és mala gestió, és que no saben com ajudar als veïns i veïnes de la ciutat”.

Pel que fa als diners que no van ser necessaris per les beques menjador, l’equip de govern de la ciutat va destinar la totalitat de diners restants per una banda a ajudar a les AMPES d’Igualada, “entenem que en un moment complicat com aquest, havíem d’estar al seu costat, i per això vam destinar una part dels recursos a ajuts directes a AMPAS, APAS I AFAS per complementar entre d’altres l’extra de monitoratge de menjador que algunes entitats han hagut d’assumir, i que lamentablement no havien rebut per part de la Generalitat”, i per l’altre, es va realitzar una inversió a l’únic centre de màxima complexitat de la ciutat.

L’equip de Junts per Igualada denuncia que ERC ha presentat una proposta feta de pressa i corrents, sense estudi previ i que fins i tot han modificat a última hora de paraula, i que perjudica greument a moltes famílies que no tenen recursos tecnològics ni el coneixement per realitzar el tràmit que des de la Conselleria d’Educació demanen per poder accedir als ajuts menjador de la Generalitat”.  És per això que expliquen que aquest any a part d’informar a les escoles del tràmit dels ajuts menjador, han posat a disposició recursos humans de l’Ajuntament per assessorar personalment a aquelles famílies usuàries de serveis socials i que moltes vegades són les grans oblidades per part de grans administracions.

Des de Junts per Igualada reclamen fermament al grup que lidera Enric Conill que deixi de criticar tant i comenci a treballar oferint propostes pensant més en Igualada i menys en el seu partit polític, com ja havien fet durant els 4 primers anys de legislatura de l’alcalde Marc Castells.

tornar_radioIgualada