icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Junts per Igualada fitxa el porter de l’Igualada Hoquei Club, Elagi Deitg, i el físic, Miquel Vives

L’alcaldable de la formació, Marc Castells, ha donat a conèixer, aquest dimarts a la tarda, dues noves incorporacions a la llista de Junts per Igualada de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta del porter de l’Igualada Hoquei Club, Elagi Deitg, i del físíc i project manager de T-Systems, Miquel Vives. Dues persones que, segons Castells, aporten frescor i il·lusió i que, a més, comparteixen la seva estima per la ciutat i les ganes de treballar per ella.

D’una banda, Deitg ha explicat que des que va arribar a Igualada, ara fa set anys, sempre s’ha sentit molt estimat i ara vol formar part de la candidatura de Junts per Igualada per retornar aquesta estima als igualadins i igualadines.

Per la seva part, Miquel Vives ha manifestat que s’incorpora a l’equip de Marc Castells amb la voluntat de sumar i intentar millorar la qualitat de vida dels igualadins.

La llista electoral de Junts per Igualada al complert es donarà a conèixer la setmana vinent. De moment, l’alcaldable de la formació no ha volgut explicar qui seran la resta de persones que l’acompanyaran a la llista, a banda, de les noves incorporacions: Marisa Vila, Carlota Carner, Jordi Marcè, Elagi Deitg i Miquel Vives. Castells només ha desvetllat que es tractarà d’una candidatura transversal, amb gent independent, gent propera a Junts per Igualada i gent que milita a la formació.

tornar_radioIgualada