icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Junts per #Igualada proposa construir un nou Centre de Dia, a la zona nord de la ciutat

Segons l’alcaldable de la formació, Marc Castells, si guanyen les eleccions municipals del proper 26 de maig, es comprometen a construir aquest nou equipament, que estaria situat a l’Avinguda dels Països Catalans, donaria servei a entre 60 i 80 persones grans i estaria gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada. Aquest nou servei, que implicarà una inversió d’aproximadament 1 milió d’€, tindria jardins i espais a l’aire lliure, sales polivalents i servei de cuina i menjador.

D’altra banda des de Junts per Igualada també volen posar fil a l’agulla per fer front a les dificultats de trobar habitatge de lloguer a la ciutat. En aquest sentit, algunes de les propostes de la formació passarien per fomentar la masoveria urbana i els habitatges compartits. En clau social, des de Junts per Igualada plantegen també crear mesures per millorar l’estalvi energètic, donar ajudes per l’arranjament d’habitatges i trobar també una solució a les estructures de pisos inacabats que hi ha a la ciutat.

El programa social de Junts per Igualada presenta d’altres propostes, com l’ampliació de la residència Pare Vilaseca, la construcció d’una residència universitària, la creació d’un centre d’educació especial a la torre de Cal Salinas o la promoció d’una vintena d’habitatges de lloguer social.

tornar_radioIgualada