icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Junts per Igualada proposa crear 1.000 habitatges a Igualada en els propers 10 anys

La formació vol aconseguir-ho amb una fórmula que combina l’ús de les plantes baixes en carrers no comercials, la rehabilitació, la masoveria urbana i les noves promocions impulsades des de l’Ajuntament, però a cost zero per als igualadins.

Un mes abans que s’iniciïn les obres de la promoció d’habitatges al carrer Joan Serra i Constansó de Les Comes, que suposarà la construcció de 24 pisos de lloguer assequible, Junts per Igualada ha presentat en aquest espai les seves propostes d’habitatge per als pròxims anys. Un model que s’està impulsant també a altres punts de la ciutat i que sumaran un total de 93 habitatges de lloguer assequible.

Un dels punts més importants que proposa la formació és la modificació puntual del POUM per poder fer habitatges a les plantes baixes de les zones no comercials. També volen tirar endavant una segona modificació del POUM per convertir el Rec en un barri híbrid, gràcies a una subvenció de 3M€ de fons europeus.

Junts per Igualada també vol seguir apostant per la rehabilitació d’habitatges amb diverses subvencions i seguir impulsant el Pla de masoveria urbana.

tornar_radioIgualada