icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Junts per Igualada proposa més Parc Central amb un gran espai de joc per als més petits

Un cop ampliat el Parc Central, amb l’skate parc, el pump track, el biollac i la zona de joc infantil i de pícnic, Junts per Igualada, proposa acabar la urbanització d’aquest espai verd, en el tram comprès entre l’Hospital Universitari i l’espai recentment obert al públic.

Es tracta d’una zona dividida en dues terrasses a diferent nivell on “si els ciutadans ens fan confiança el pròxim dia 28 de maig, hi farem un gran part temàtic infantil amb grans tobogans, tirolines i una zona de cordes” ha explicat Marc Castells. “L’ampliació del Parc Central ha estat un èxit i ara cal que continuem fent la feina, continuar ampliant-lo, en aquesta zona pendent d’urbanitzar”, ha dit el candidat de Junts.

El parc serà fruit també del procés participatiu en què van participar més d’un miler d’escolars que van dibuixar com seria el seu parc ideal. Tobogans de gran format i tirolines eren dels elements de joc infantil que més van demanar els infants.

Castells ha dit també que. Més enllà d’aquesta zona de joc infantil “perquè la canalla pugui jugar, divertir se i les famílies puguin gaudir del parc”, a la part més elevada d’aquest gran parc, a tocar de l’Hospital Universitari, “hi farem l’hivernacle, un espai ampli amb taules i amb lavabos públics per a tothom”.

Aquesta ampliació tancarà el projecte iniciat per Marc Castells l’any 2017 amb la creació de la gran esplanada d’herba del Parc Central, un parc ampliat recentment.

Aquest projecte es complementarà també amb la construcció, a l’altre extrem del Parc Central, de l’auditori. D’aquesta manera quedarà urbanitzada aquesta gran zona del nord de la ciutat i Igualada disposarà “d’un dels millors parcs de Catalunya i un auditori propi d’una ciutat que és capital i que vol ser líder en qualitat de vida” ha conclòs Marc Castells.

tornar_radioIgualada