icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Junts per #Igualada proposa transformar el Molí Nou en un espai d’activitats juvenils de gran format

La formació ha presentat aquesta setmana les seves propostes en l’àmbit de l’educació i la joventut. L’alcaldable de Junts per Igualada, Marc Castells, ha assegurat que si governa els propers quatre anys recuperaran l’antiga piscina coberta del Molí Nou per fer-hi un equipament juvenil. L’espai, que portaria per nom “Molí Jove”, estaria pensat per acollir esdeveniments culturals i festius de gran format. Castells ha explicat també que descarten l’Escorxador com a espai per fer aquest tipus d’activitat, tenint en compte que es tracta d’un bé patrimonial.

D’altra banda, en matèria de Joventut, Junts per Igualada proposa també promoure plans d’ocupació, elaborar un pla de Joventut, fer pisos de lloguer social i continuar premiant l’excel·lència.

Pel que fa l’àmbit de l’ensenyament, des de Junts per Igualada proposen celebrar la Setmana de la Ciutat Educadora, treballar per reduir el fracàs escolar i continuar promovent els estudis universitaris, la Formació Professional i l’artística. Segons la número 3 de Junts per Igualada, Marisa Vila, també proposen potenciar l’escola d’adults.

Per últim, destacar que la formació farà aquesta nit, a 2/4 de 12, la inauguració del seu local de campanya, situat al costat del Munich. L’acte comptarà amb parlaments, actuacions i la tradicional enganxada de cartells.

tornar_radioIgualada