icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Junts x Catalunya celebra el seu Consell Nacional a #Igualada

En el marc d’aquest Consell, que s’ha celebrat aquest dissabte, a l’Ateneu Igualadí, la formació ha debatut el seu pla d’acció per al 2023. L’obertura l’ha fet l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, qui ha afirmat que tenen tres objectius de futur “sumar, sumar i sumar perquè quan sumes guanyes per a la gent i pel país”.

La trobada ha estat molt marcada per la manifestació d’aquest 19 de gener en contra de la cimera Sánchez-Macron i per les eleccions municipals del maig d’enguany. Sobre la manifestació, el secretari general de Junts, Jordi Turull, ha animat als afiliats a sumar-se a la concentració perquè des de Junts no volen ser còmplices ni del desànim ni de la resignació. En aquest sentit, Turull ha afirmat que cal reactivar els grans actius de l’independentisme i demostrar al govern espanyol que el procés no s’ha acabat.

Pel que fa les eleccions municipals, la presidenta de la formació, Laura Borràs, ha posat de manifest que la independència necessita que Junts sigui un partit fort i perquè això passi han de ser presents a tots els municipis del país.

tornar_radioIgualada