icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

JxI lamenta que Igualada Som-hi s’entossudeixi a fer populisme amb el servei de dutxes per a persones vulnerables

Junts per Igualada lamenta l’ús populista que el grup d’Igualada Som-hi s’entossudeix a fer del servei de dutxes públiques per a persones vulnerables. No s’hi val a criticar el tancament d’aquest servei durant el mes de març obviant la situació dramàtica d’emergència sanitària que va viure la ciutat i que va obligar a tancar tots els equipaments públics.

Tampoc és ètic apuntar-se la medalla de la reobertura, perquè l’Ajuntament i Càritas ja estaven gestionant les possibles alternatives molt abans que el grup liderat per Jordi Cuadras decidís que era una bona idea aprofitar aquesta qüestió tan sensible per atacar el govern. Hauríem agraït que aquestes ganes d’aportar solucions s’haguessin fet notòries durant el tancament perimetral i no quan ja han passat vuit mesos.

Si el grup d’Igualada Som-hi estigués atent a les explicacions que l’equip de govern ha donat en comissió, al ple i als mitjans de comunicació s’hauria pogut estalviar aquestes declaracions. Tal com ja s’ha explicat públicament, s’ha treballat per solucionar aquesta qüestió i el servei de dutxes públiques ja s’ha reobert. Des de Junts per Igualada també volem recordar que els Serveis Socials de l’Ajuntament atenen tots els casos d’emergència social, buscant sempre la millor solució.

tornar_radioIgualada