El CAI suma dues medalles d’or i una segona posició als Campionats d’Espanya Júnior

El Club Atlètic Igualada va sumar dues medalles de bronze al Campionat d’Espanya Júnior i una segona posició. Anna Asensi i Guillem Carner van acabar en 3r lloc després de fer unes proves extraordinàries. Asensi va competir en la cursa dels 200 metres llisos amb un temps de 25 segons i 23 centèsimes. Per la seva part, Carner va córrer la prova dels 800 metres llisos amb una marca d’1 minut 52 segons i 29 centèsimes. D’altra banda, Abdessamad Oukhelfen va acabar en una brillant 2a posició als 5.000 metres llisos, tot i que va actuar fora de concurs per la seva condició d’estranger. L’atleta marroquí va fer un registre de 14 minuts 21 segons 49 centèsimes. Als campionats estatals hi van prendre part els també atletes del CAI, Dasha Malevich, Marta Llagostera Naima Ait Alibou i Jordi Castarlenas. El Campionat d’Espanya Júnior es va disputar a Granollers amb atletes nascuts els anys 1998 i 1999.

A la foto: Guillem Carner i Anna Asensi