icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ #Igualada Femení Hoquei Club Patins ha quedat enquadrat en el Grup A de la lliga de Nacional Catalana

Així ho ha decidit el sorteig del calendari de competició que es va fer, ahir, a la seu de la Federació Catalana de Patinatge. Les igualadines es veuran les cares contra CH Mataró, CH Vila-sana, Bigues i Riells, CP Vilanova, Vilassar HC, Reus Deportiu, i el CH Lloret.

Una de les novetats del sorteig fa referència al desenllaç del tercer partit de Play Off que, en cas d’empat també en el darrer partit, aquest no es desempatava a la tanda de penals o de faltes directes, sinó que afavoria únicament a l’equip local i li donava la victòria del partit i de l’eliminatòria. Aquest any, aquesta part de la normativa ha canviat, i seran els penals o faltes directes qui decidirà, en cas d’empat, l’equip que supera l’eliminatòria.

Recordem que precisament, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins va ser un dels equips perjudicats per la normativa de l’any passat. Així, en el tercer partit de semifinals que les igualadines van disputar la temporada passada a la pista del HC Palau, i que va quedar en empat al final del temps reglamentari i també del de la pròrroga, aquest empat va donar, automàticament guanyador de l’eliminatòria al conjunt local. Tret d’aquesta novetat, el sistema de competició serà el mateix que la passada temporada, amb dues fases, una repesca i un play-off final.

 

tornar_radioIgualada