icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ @Observatori de Pujalt organitza un estiu més els Sopars sota les estrelles

Un estiu més l’Observatori de Pujalt porta a terme el “Sopar sota les estrelles” al jardí de l’Observatori de Pujalt amb la col·laboració del Restaurant la Figuera de l’Astor.

Aquesta iniciativa es portarà a terme, al jardí de l’Observatori, els dijous 18 i 25 de juliol i 1 d’agost. L’activitat començarà a 2/4 de 10 de la nit i s’allarga fins a 2/4 de 12. Primer, encara amb la claror del dia, es farà una petita introducció a l’astronomia. Acte seguit començarà el sopar, que va a càrrec del Restaurant la Figuera de l’Astor. A mesura que es va fent fosc es van descobrint en el cel els primers objectes i es van portant a terme les explicacions pertinents. A la vegada, entre plat i plat es portarà a terme observació a través del telescopi. Els planetes Júpiter i Saturn seran un any més el protagonistes d’aquestes nits, a part de molts altres objectes.

El cost del sopar i de l’observació és de 27€. Les reserves es poden realitzar a través del correu electrònic albertborras@gmail.com. Les places són limitades.

tornar_radioIgualada