icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 19a edició del Zoom Festival dóna el tret de sortida amb l’estrena de la pel·lícula “El Metralla”

El festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya va engegar aquest dimarts al Cinema Ateneu d’Igualada amb l’estrena exclusiva d’una coproducció de TV3 i La Drecera produccions, El Metralla. El film compta amb guió i direcció de Jordi Roigé i es tracta d’una comèdia sincera i humana ambientada en la Guerra Civil Espanyola. La pel·lícula està protagonitzada per Joan Pera i Roger Pera i es tracta de la primera vegada que pare i fill comparteixen un projecte cinematogràfic. Segons l’actor Joan Pera, “la il·lusió de treballar junts sempre hi ha sigut” i afegeix que “el personatge és molt bo i n’estic molt orgullós, aquesta vegada, encara que quedi una mica millor que jo, ho acceptaré”

L’edició d’enguany se celebrarà fins al diumenge 28 de novembre a Igualada i online. En aquest sentit, els codirectors del Zoom Festival, Anna Cervera i Jordi Comellas, els quals també eren presents a la gala acompanyats per l’alcalde d’igualada, Marc Castells, han destacat que, a banda de les novetats d’aquest any, el que els ha agradat més és poder recuperar la presencialitat. Per la seva banda, Castells ha destacat la bona salut del sector de la cultura i de l’audiovisual a la ciutat i ha anunciat que “a tot Europa s’estan tancant cinemes, a Igualada el mes que ve se n’inaugurarà una nova sala”. 

Durant la inauguració del certamen també s’ha fet el lliurament del Premi d’Honor Zoom 2021 al protagonista del film Joan Pera i l’acte ha comptat amb la presència del director, els dos protagonistes, les actrius Cristina Brondo i Mercè Pons, i la resta de l’equip artístic de la pel·lícula.

La resta de guardons es lliuraran a la gala de cloenda, aquest dissabte 27 de novembre a dos quarts de deu del vespre al Teatre de l’Ateneu. Les entrades costen 4 euros i es poden comprar a la pàgina web www.ateneucinema.cat o bé a www.tiquetsigualada.cat. També podeu trobar més informació sobre el festival a la pàgina web www.zoomfestival.org 

tornar_radioIgualada