icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 23a Nit Empresarial de la Unió Empresarial de l’Anoia es presenta amb novetats

L’edició d’enguany serà el 15 de juny al Poliesportiu Les Comes d’Igualada, i tindrà dues novetats principals: la votació oberta als associats, d’entre els finalistes escollits per la UEA, pels guardons que entreguen des de la Unió Empresarial de l’Anoia, i un reconeixement a les empreses que fan anys.

Presenta aquesta 23a edició, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Mateu. El que posa èmfasi a l’espai on es durà a terme la nit empresarial d’enguany apuntant que el món empresarial i el dels esports tenen paral·lelisme com per exemple els valors de l’esport aplicables a les empreses: equip i superació.

El president Joan Mateu afirma que “Volem ser una entitat oberta i participativa amb el soci, ja que és l’autèntica raó de ser de l’entitat”. Per aquest motiu, enguany i com a novetat, la Junta Directiva de l’entitat ha proposat 3 empreses finalistes a cadascuna de les següents 4 categories dels Premis UEA i que votaran les empreses associades a la UEA. Les empreses Apliclor, Arcas Ollé i Comercial Godó opten al Premi UEA 2023 a la Trajectòria Empresarial; les empreses Ondulados Carme, Stikets i The Arbre Team opten al Premi UEA 2023 a la Capacitat Emprenedora; les empreses Inserma Anoia, TS Innovació i Piera Ecoceràmica opten al Premi UEA 2023 a l’Empresa Innovadora i les empreses Can Morei, Micu Micu i Waterologies opten al Premi UEA 2023 al Compromís Social. Cada empresa associada pot votar a una sola empresa finalista per cadascuna de les 4 categories. Cada soci només pot votar una sola vegada. Els motius pels quals s’han escollit a aquestes empreses finalistes, es trobaran a www.soparempresarialuea.cat i les votacions poden fer-se a través d’aquest enllaç: bit.ly/455Jgx1 Data límit per a la votació: abans del divendres 26/05/2023. El veredicte i el lliurament dels Premis UEA es farà públic durant el transcurs de la Nit Empresarial.

Una altra novetat destacada d’aquest any és el reconeixement a les empreses associades que aquest 2023 celebraran l’aniversari. “Seguint el missatge i eslògan d’aquesta 23a edició, volem fer èmfasi en la fortalesa de les nostres empreses, demostrant el fort bagatge empresarial i industrial que té el nostre territori, format per empreses de llarga i reputada trajectòria. Per aquest motiu, hem decidit poder fer un reconeixement a totes les empreses que aquest 2023 celebren un aniversari destacat”, ha afirmat Joan Mateu, president de la UEA. En aquest sentit, el president de l’entitat ha fet una crida a tota aquella empresa associada a la UEA que faci l’aniversari aquest 2023, contacti amb la UEA a través del correu electrònic uea@uea.cat per informar-ho abans de 26/05/2023.

Tota la informació sobre l’esdeveniment a www.uea.cat.

tornar_radioIgualada