icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 25ena edició de l’Euroepan Balloon Festival aixeca el vol fins diumenge

Els vols d’una trentena de globus aerostàtics comencen aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge al matí. Cal recordar que per evitar aglomeracions al Parc Central, en aquesta edició, només es faran els vols matinals del festival.

Aquest dijous a la nit es va fer al pati del Museu de la Pell d’Igualada l’acte de recepció dels pilots participants. En aquest acte, Josep Maria Lladó d’UltraMàgic, afirma que no es conformen amb l’actual festival ja que el que volen es seguir millorant i creixent. Per la seva part, des del govern municipal van agrair l’esforç que es fa per tornar a impulsar l’European Balloon Festival en plena pandèmia. El regidor de mobilitat, Miquel Vives, va voler destacar el lema d’aquest any “Aixequem de nou el vol” i que aglutina un doble significat: el festival torna, i a la vegada que la ciutat comença a superar tot el que ha viscut en els darrers mesos.

El punt àlgid de l’EBF serà aquest dissabte a la nit amb el Night Glow i el posterior concert d’Stay Homas. Recordar que hi haurà un doble perimetre per accedir a aquests dos esdeveniments, on només hi podrà entrar aquells que tinguin entrada. Des de la organització es demana l’ús de mascareta durant aquests dos actes, malgrat ser a l’aire lliure.

tornar_radioIgualada