icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

La 26ª edició de La Mostra d’Igualada aposta pels espectacles de qualitat, contemporanis i aquells adreçats al públic juvenil

El nou director artístic de La Mostra, que es celebrarà a Igualada del 16 al 19 d’abril, Pep Farrés, ha explicat  que agafen el relleu de l’anterior equip amb la intenció d’introduir noves pinzellades en aquest esdeveniment  per tal d’intentar millorar diferents aspectes. Entre les línies principals que s’han marcat, segons Farrés, es troba la d’oferir una programació basada en la qualitat i en la contemporaneïtat. A més, segons Farrés, triaran espectacles que s’apropin al públic juvenil, no només als més petits. És per això que La Mostra d’enguany programarà 8 espectacles per a joves d’entre 12 i 16 anys.

D’altra banda, aquesta mateixa setmana s’ha donat a conèixer la nova imatge gràfica de La Mostra, que ha estat dissenyada per l’igualadí, Albert Burzón, de l’estudi Burzón- Comenge. Sis cartells que mostren caixes de fruita de les quals sobresurten caps que representen alguns dels diferents gèneres teatrals. És per aquest motiu que la nova imatge de La Mostra, que es va presentar ahir mateix, es va donar a conèixer a l’interior del Mercat municipal de la Masuca. El tinent d’alcalde de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Miserachs, assegurava que La Mostra és també un mercat, en aquest cas on s’ofereix com a producte, espectacles culturals.

La Mostra és una activitat organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada