icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

La 2a Alzheimer Race arriba gairebé al miler de participants

La segona edició de la cursa i caminada Alzheimer Race, que es va dur a terme diumenge, a Igualada, va comptar amb 852 persones inscrites i 111 més que hi van participar adquirint la samarreta el mateix dia de la cursa. En total, doncs, hi van prendre part 963 participants, una xifra força superior als 600 inscrits que va tenir la primera edició. També hi van col·laborar 87 voluntaris que van ajudar en l’organització de l’esdeveniment. Aquesta cursa solidària, organitzada per l’Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) i l’Ajuntament, té per objectiu recollir fons per a la delegació Anoia de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona (AFAB).

El guanyador absolut de la cursa va ser Carlos Cervera i en categoria femenina, Yveth Camus. En la categoria de 10 a 17 anys els tres primers van ser Axl Francia, Pau Colomer i Genadi Valls, i les tres primeres van ser Anna Torras, Carla Hurtado i Judit Prat. En categoria de 18 a 28 anys els tres primers van ser Carlos Cervera, Oriol Marimon i Albert Solé, i les tres primeres Èlia Sallés, Xènia Boquera i Marta Segura. En majors de 29 anys els tres primers van ser Javier López, Luis Simon i Antonio Martínez i les tres primeres Yveth Camus, Francina González i Eva Cantero. Els temps de tots els corredors estan disponibles a la web novotiming.com

També es van donar premis a la persona més gran que va participar en la caminada, Joan Morist, de 84 anys, la persona més jove, Isis Montaner, de 7 mesos, i el caminant número 21, Marta Marginet, per la coincidència amb la data del 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, i amb el donant, el Forn de Pa Cal 21.

L’acte va ser presentat per Yannick Ramis i durant el matí es va poder gaudir de diferents propostes per a grans i petits.

FOTO: Josep Balcells

tornar_radioIgualada