icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 33a edició de la Mostra #Igualada compta amb presència igualadina entre les 46 companyies participants

Aquest any la fira aplega un total de 47 espectacles a Igualada, 9 d’aquests estan adreçats a públic jove. N’és un exemple l’espectacle Quanta, quanta guerra … de la companyia igualadina Farrés Brothers. Es tracta de la primera adaptació teatral amb una mirada fresca i jove de la novel·la de Mercè Rodoreda, interpretada pel jove actor igualadí Biel Rossell i el músic Biel Serena.

El director de la companyia, Pep Farrés, explica que la Mostra serveix per difondre els espectacles infantils i juvenils, per tal de proveir la programació dels municipis i festivals de Catalunya i l’Estat, i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes. i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes.

Una altra companyia igualadina que formarà part d’aquesta edició de la Mostra és Ka Teatre amb l’espectacle Sota Sola. Una obra que ens parla sobre la importància de donar valor a les petites coses del dia a dia i que té com a protagonista un titella sabater que treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d’arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten i la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim. Però, les coses no sempre són fàcils, i un imprevist capgirarà el seu dia a dia.

Una peça clau de l’engranatge de la Mostra és el voluntariat. Enguany hi participen una seixantena de voluntaris que s’ocupa del control d’espais, l’atenció al públic i la preparació del lliurament de material per als professionals, entre d’altres tasques coordinades amb el suport del Grup Xarxa Igualada. A causa de la pandèmia, aquest any no s’ha obert la convocatòria de Famílies acollidores que, durant els dies de la Fira, s’ofereixen a donar allotjament de forma voluntària a integrants de les companyies programades i a altres professionals assistents.

L’obra Quanta, quanta guerra … de la companyia ‘Farrés Brothers’ es representarà divendres a les 9:30h i a les 11:30h. Per la seva banda, Sota Sola, de la companyia ‘KA Teatre’ ho farà el diumenge a les 10h i a les 11:45h. Les dues al Teatre de l’Aurora. Podeu consultar la resta de programació a www.mostraigualada.cat

tornar_radioIgualada