icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La 33a Mostra Igualada recupera la Llotja professional de manera presencial al Museu de la Pell

La Llotja professional és un espai diàfan i sense els estands tradicionals, redissenyat per fomentar la relació, les reunions, les trobades informals, i el debat entre els professionals de les arts escèniques infantils i juvenils del sector de Mostra PRO Catalan Arts. Un dels debats destacats que es durà a terme a l’edició d’enguany tractarà sobre com catalogar per edats els espectacles infantils i una Kitchen Table per reflexionar sobre les motivacions dels joves per anar al teatre.

Pel que fa a la programació PRO, els migdies del dijous 31 de març al dissabte 2 d’abril no hi haurà programació d’espectacles per tal que les companyies, programadors, i altres professionals es puguin trobar en aquesta Llotja. Enguany, com a novetat, en aquesta edició els programadors participants podran escollir prèviament fins a sis de les vuit companyies amb què es reuniran, de totes aquelles que han sol•licitat reunió amb la seva entitat. Les altres dues s’escolliran des de l’equip de la Mostra.

Fins al moment, ja s’han acreditat més de 500 professionals per a les jornades adreçades als agents del sector. Les inscripcions estan obertes fins aquest dimecres, 23 de març. Trobareu tota la informació dels avantatges d’acreditar-se a la fira a la secció de professionals de la web www.mostraigualada.cat o també podeu contactar amb la fira a  professionals@mostraigualada.cat

tornar_radioIgualada