icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 35a edició del Festival Anòlia serà del 7 al 15 de juliol i el plat fort serà el concert de Triquell, coincidint amb l’European Balloon Festival

El festival es consolida com a referent dels esdeveniments musicals de l’estiu amb una proposta que combina artistes locals amb grups de música d’èxit nacional.

Marc Castells ha remarcat que l’Anòlia, “s’ha consolidat com un festival amb una fórmula d’èxit i és un referent dels festivals de música en època estival a la Catalunya Central”. I és que el festival enguany arriba a la seva 35a edició.

Amb l’objectiu d’apropar la música i la cultura a tothom, des de fa anys, tots els concerts són gratuïts.

Enguany es rememorarà els inicis del festival amb l’actuació d’un grup de jazz igualadí, com és Dr. Jazz Friends. Iniciaran el festival, al Parc Central, el grup igualadí B-Back i Triquell, finalista de la primera edició del programa de talents musicals Eufòria, produït per TV3, que actuaran a la cloenda de l’European Balloon Festival els dies 7 i 8 de juliol.

També hi ha rumba catalana de producció anoienca amb La Séptima Trastada, les joves i captivadores propostes de Lal’ba i Ven’nus, els consagrats i emblemàtics Gertrudis i un dels referents més populars de la nova generació catalana de trap i reggaeton com són els joves membres de 31 FAM. Aquests concerts seran al Pati del Museu de la Pell d’Igualada.

Tota la informació sobre el Festival Anòlia la podeu trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Igualada, www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada