icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La 4ª edició del FineArt bat rècord de visitants

Més de vuit mil persones han passat entre el 26 de febrer i el 20 de març per les quinze sales d’exposicions que conformaven enguany aquest certamen fotogràfic. A l’espera de tenir xifres definitives, des de l’organització en fan una primera valoració molt positiva i asseguren que el nombre de visitants ha augmentat un 35% respecte l’edició anterior. Els espais on s’han incrementat més les visites respecte les edicions passades són el Museu de la Pell amb un 49% i a l’Artèria amb un 60%. A més, enguany cal destacar l’augment de visitants forans, provinents d’arreu de Catalunya i també d’altres zones de l’Estat Espanyol com són el País Valencià i Madrid i, fins i tot, alguns visitants de l’estranger com per exemple França.

Els espais més visitats durant aquest FineArt 2016 han estat el Museu de la Pell d’Igualada, la Igualadina Cotonera, el Mercat Municipal de la Masuca i la galeria Artèria. Pel que fa les exposicions més visitades destaquen la del reconegut Eugeni Forcano i la de Juan Manuel Díaz Burgos.

El FineArt 2016 ha estat organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica. L’esdeveniment ha tingut lloc del 26 de febrer al 20 de març a Igualada, i ha reunit més de 1.000 fotografies en 15 espais d’exposicions diferents.

tornar_radioIgualada