icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 7a edició del Vadefoodies tindrà la cuina de foc, els llegums i les cerveses anoienques com a tendències centrals

La jornada es durà a terme el dissabte 17 de juny a l’Escorxador d’Igualada i està impulsada per l’Ajuntament d’Igualada i l’associació gastronòmica i cultural Vadefoodies. L’ objectiu del festival d’aquest any és el de sensibilitzar sobre l’aposta per una cuina de proximitat i donar a conèixer la gran varietat de cerveses que s’elaboren a la comarca de l’Anoia. El foc i la brasa seran les tècniques que s’utilitzaran i es comptarà amb els mestres calderers de Montmaneu que cuinaran llegums de l’Anoia. El festival arrencarà amb un esmorzar de forquilla i ganivet. Continuarà amb el ‘Beer-mut’, un aperitiu musical amb gran varietat de cerveses artesanes de la comarca. La cervesa també tindrà un gran protagonisme a la tarda. La jornada també comptarà amb Judit Barniol, ‘La Fornera de Biosca’, que explicarà com elaborar pa amb forn de llenya i oferirà un tast de productes. El festival acabarà amb un sopar de foc i un concert.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha agraït la tasca realitzada per l’entitat i ha destacat el fet que aquest any apostin per la tradició i per la cuina feta al “xup xup”.

Tots els detalls del Vadefoodies 2023 es poden consultar al web vadefoodies.cat o a les xarxes socials.

tornar_radioIgualada