icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La banda de rock igualadí Faèrica es dissol

La banda igualadina ha publicat a la seva pàgina web el comiat als seus seguidors. Els Faèrica, que van començar la seva història musical el 2008, han publicat temes tant importants i escoltats arreu de Catalunya com “Petit però Valent” i el seu darrer tema “V1C7ÒR14”. Els Faèrica han publicat al llarg d’aquests anys “Planeta Vermell”, “Morfeu i Julieta” l’EP “Petit però Valent” i el seu darrer treball “La Nevera del Temps”.

La Carta de comiat de els Faèrica:

FAÈRICA US DIU ADÉU

Ha arribat el moment. Després de cavalcar fantasies oníriques i ritmes trepidants, invocar tempestes i perseguir melodies, el viatge deFaèrica ha arribat al seu final.

El cor ens fa pensar que hem fet grans cançons i gaudit de petits moments; i alhora sabem que hem fet petites cançons que ens han donat grans moments. Llums i ombres, com tota aventura èpica.

Hem lluitat, i hem picat pedra des del dia 1, i sent ambiciosos hem aconseguit publicar 3 discos en 6 anys, passant per 3 discogràfiques diferents i uns quants escenaris de tot tipus, amb el recolzament dels seguidors i del propi anhel musical que ens feia de combustible: una energia potent que calia canalitzar.

Finalment, quan s’acaba el combustible t’has de deixar portar pel vent, desplegar  veles, ales, o simplement deixar-te endur per la corrent. Sí, ens hem buidat durant aquest trajecte, i alhora ens hem enriquit de vivències inoblidables. Som prou orgullosos per dir en veu alta que hem “rockejat” en concerts de gran format, i hem cantat a cau d’orella en distàncies curtes. Això sí: vam començar tot això per desprendre energia musical, i ho hem intentat fins el final.

Com diu una cançó del nostre 3er i últim disc, volem pensar que hem creat una empremta pròpia, un estil personal que ha sacsejat quelcom, una realitat que podem anomenar “el nostre Univers”, i això no ens ho traurà mai ningú, sigui quin sigui el context sociocultural que ens hagi tocat viure, sigui quina sigui l’etiqueta que ens hagin pogut penjar. Donem les gràcies a tots els que n’heu volgut formar part i ho heu viscut amb nosaltres. “És al nostre Univers on somiem desperts”.

Així doncs, només ens queda pronunciar unes paraules d’agraïment per les grans persones que han col·laborat en algun moment de la nostra trajectòria (sense dir noms per no deixar-nos a ningú): tècnics de so, de llums, productors, artistes videogràfics, actors, presentadors, locutors,  il·lustradors, músics, fotògrafs, mànagers, promotors, community managers,apm’s, seguidors i seguidores més fidels, sobretot els que hem tingut al costat des del llunyà“Benvinguts al Planeta Vermell”, famílies, companys, músics amb qui hem compartit escenari, local d’assaig, o estudi, entitats culturals de teatre, de castells… i un infinit etcètera.

Sempre, amb una mirada enrere fins a arribar als inicis d’un grup que va sorgir com una guspira en la foscor, que ha travessat laberints, que desapareix com una ventada… i que entremig ens ha vist créixer en molts sentits a tots i cadascun dels fins a 7 components.

Ho sentiu? El vent ens porta una suau melodia… o és un tro?

Salut faèrics!!!

tornar_radioIgualada