icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Biblioteca Central d’ #Igualada escalfa motors per Sant Jordi amb una programació plena per aquest mes d’abril

Per encetar l’agenda d’aquest mes, a partir d’avui el barri Montserrat ja podrà gaudir de la Petita Biblioteca Lliure, que l’equipament ha instal·lat avui a la plaça que hi ha entre el Centre de Dia i el Centre Cívic.

Una altra de les novetats que oferirà la biblioteca aquest mes d’abril serà la presentació del llibre “Nuevo mundo”, de l’igualadí Manuel Perera, una fàbula d’autoajuda protagonitzada per la llum i la foscor. Aquest acte tindrà lloc el dimecres 20 d’abril a les 7 de la tarda.

En clau poètica, Òmnium Anoia portarà a la Biblioteca el divendres 22 a les 7 de la tarda, l’espectacle poètic-musical “Llegir/Sentir TRI-A-DU”. I l’endemà, el dia de Sant Jordi, els més petits podran gaudir d’una “Hora del Conte” especial amb l’Albert Estengre i El Castell del drac, a les 12 del migdia.

La Biblioteca també organitza el dimarts 26 d’abril una nova xerrada de l’Associació de Psicòlogues i Psicòlegs de l’Anoia (APPA), sobre els trastorns de conducte en els adolescents, que anirà a càrrec del psicòleg Jordi Royo.

Per completar l’agenda d’aquest mes, la Biblioteca inaugura el dijous 21 d’abril a les 7 de la tarda l’exposició “Tota pedra fa paret”, una mostra de la pedra seca a Catalunya que es podrà visitar fins al 21 de maig.

tornar_radioIgualada