icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Biblioteca Central d’#Igualada comença, aquest dilluns, l’horari d’estiu

L’equipament comença a fer, a partir d’aquest mateix dilluns, l’horari habitual d’estiu. D’aquesta manera, la biblioteca obrirà els matins, de dimarts a divendres, de 10 a 1, i les tardes, de dilluns a divendres, de 4 a 8. De moment, però, els serveis que ofereix encara estaran limitats ja que es van seguint les directrius establertes en el marc de les fases del desconfinament que s’han establert per als equipaments bibliotecaris. L’aforament a les sales obertes i l’ús dels ordinadors públics és del 50% i també continuen funcionant els serveis de préstec de documents i els  retorns, que s’han de fer a la bústia situada al costat de la porta d’entrada.

De moment, però, encara continuaran tancades al públic la sala infantil, l’Espai Jove i la sala de diaris i revistes. Tampoc funciona el servei de préstec interbibliotecari i no es poden demanar documents d’altres biblioteques. Com s’ha estat fent fins ara les consultes bibliogràfiques i les peticions de llibres, DVDs i altres documents es podran fer de manera presencial o per via telemàtica.

A part dels serveis presencials les persones amb el carnet d’usuari de la Biblioteca també poden gaudir de tots els serveis virtuals, com el préstec gratuït de documents digitals a la plataforma www.ebiblio.cat.

tornar_radioIgualada