icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Biblioteca Central d’#Igualada organitza per aquest mes de juny diverses activitats literàries

D’entre les diverses propostes destaca la taula rodona d’autors emergents que ha organitzat l’APLEC d’Igualada i que tindrà lloc el dimarts 14 de juny, a 2/4 de 8 del vespre. La trobada comptarà amb la participació d’Alba Dalmau, Irene Pujadas, Leticia Asenjo, Sebastià Portell i Xavier Mas Craviotto i estarà conduïda per Mercè Badal. D’altra banda, aquest dijous, a les 7 de la tarda, es presentarà el llibre «7: els Set Pecats Capitals», que combina els versos de Mireia Juanola, amb les pintures de Joan Descals.

Aquest mes de juny també s’instal·larà la tercera Petita Biblioteca Lliure de la ciutat, que se situarà al parc del Garcia Fossas. La inauguració es farà, aquest divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, amb els contes d’Anna Garcia i els Músics del Parc.

Per als més petits, el dijous 16 de juny es tornarà a fer un Laboratori de lectura, per a famílies amb infants de 4 a 9 anys. I, finalment, el dijous 30 de juny, serà el torn de conèixer «Noms d’una vida», de Joaquim Nadal. Una segona edició revisada i ampliada d’aquesta obra amb una part dedicada a l’escriptor igualadí recentment traspassat Antoni Dalmau, amb qui Nadal tenia una bona amistat.

tornar_radioIgualada