icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

La Biblioteca Central d’Igualada reprèn les activitats després de l’estiu

Amb l’arribada del setembre, es reprenen les activitats que es fan durant tot l’any a la biblioteca. Com ara, les trobades dels diversos clubs de lectura que actualment hi ha en funcionament. De tots aquests hi ha places disponibles al nou Club Farenheit 451 de ciència-ficció i l’English Book Club.

Alhora, aquest divendres 9 de setembre, a les 7 de la tarda, es presentarà el llibre «Covarda, bella, tan salvatge» de l’igualadí Arià Paco. I el divendres dia 16, també a les 7, hi haurà la presentació del llibre «La aventura de conocerme», de Sol Cano Domene, una autora anoienca.

El públic familiar tindrà una nova ocasió de participar als Laboratoris de lectura amb la nova proposta «Expedició Haughton». Aquesta activitat es farà el divendres 23 de setembre, a les 6 de la tarda, i està destinada a famílies amb infants a partir de 4 anys. Les places són limitades i que cal inscriure’s prèviament a la sala infantil.

A finals de setembre, divendres 30, l’espectacle poètic-musical «Una vela en el mar blau» escalfarà els motors del Mercat de Lletres que se celebrarà l’endemà a la plaça de Cal Font i a la Biblioteca.

I pel que fa a les exposicions, durant tot el mes encara es podrà visitar «Bas d’Igualada, estamper», un recorregut per la vida i l’obra de Pere Bas i Vich. A més, el Punt dels lectors exposarà els dibuixos i il·lustracions del jove igualadí Adrià Solé Dachs sota el títol «L’art que desperta els sentits». La mostra es podrà veure del 12 de setembre al 2 de novembre.

tornar_radioIgualada