icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

La Biblioteca del Campus Universitari amplia el fons amb 300 llibres

La biblioteca del Campus Universitari d’Igualada, situat al Pla de la Massa, ha ampliat la seva oferta bibliogràfica amb una col·lecció de 300 nous títols cedits per la Biblioteca Central d’Igualada. Es tracta d’una col·lecció per a tots els públics formada per novel·les en català, castellà i anglès i també còmics.Els nous títols estaran a disposició dels estudiants del Campus i també de tota la ciutadania, ja que des de l’obertura de l’equipament universitari, la biblioteca del centre té l’entrada lliure per donar servei també a tots els veïns i veïnes majors de 16 anys. Per poder agafar-los en préstec només cal tenir el carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Amb aquesta mesura es vol contribuir a convertir l’espai en un punt de referència per la comunitat d’estudiants i per la ciutadania en general. El seu horari d’obertura és de les 8:30h fins les 20h ininterrompudament, de dilluns a divendres.

Altres col·laboracions de la Biblioteca Central d’Igualada

La Biblioteca Central, que forma part de l’Institut Municipal de Cultura (IMC), té per objectiu promoure la lectura entre tots els ciutadans en estreta col·laboració amb les entitats del territori. Així, a més de donar suport al Campus Universitari amb la cessió d’aquesta col·lecció inicial de llibres, també col·labora amb el Casal del Passeig prestant periòdicament lots de llibres de temàtiques ben variades, des de novel·les a llibres de relats, salut o cuina. Finalment, també presta llibres i revistes a l’Hospital d’Igualada en el marc del projecte La lectura+ a prop, en col·laboració amb Creu Roja Anoia.

 

tornar_radioIgualada