icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Biblioteca instal•larà Petites Biblioteques Lliures a diversos barris d’Igualada amb motiu de la Capital Cultura Catalana

La primera s’instal·larà aquest dissabte 26 de març al barri de Fàtima, davant del Centre Cívic. La inauguració comptarà amb una hora del conte a càrrec d’Anna Garcia i els Músics del Parc a les 12 del migdia. La següent serà el dimecres 6 d’abril a les 6 de la tarda al barri Montserrat, davant del Centre de Dia i en total se n’instal·laran entre tres i sis a diferents barris.

Aquestes Biblioteques Lliures seran unes casetes de fusta petites que contindran una selecció de llibres per ser intercanviats. Els llibres inicials provindran de duplicats que té la Biblioteca i serà variat, tant per a persones adultes com per a infants. A més, es promourà que les persones que agafin els llibres n’afegeixin de propis. La Biblioteca coordinarà el projecte i vetllarà perquè les casetes tinguin sempre llibres, però l’objectiu és que un equipament o entitat “apadrini” la Petita Biblioteca Lliure del seu barri.

Amb aquesta iniciativa, la Biblioteca Central d’Igualada vol anar més enllà de les seves parets i apropar el plaer de la cultura a tothom. El projecte està inspirat en les “Little Free Libraries” que ja funciona arreu dels Estats Units.

tornar_radioIgualada