icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Cambra de l’Anoia aposta pels Polígons d’Activitat Econòmica i engeguen una campanya a les xarxes socials

El consell executiu de la Cambra de l’Anoia ha decidit fer un pas endavant en l’impuls i la dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), i impulsen una campanya a les xarxes socials amb l’objectiu de posar en valor la situació del territori i dibuixar les línies d’acció a seguir des de la corporació.

La campanya finalitzarà amb la presentació pública d’un pla d’acció i dinamització dels Polígons de l’Anoia amb la idea d’esdevenir el full de ruta per reposicionar estratègicament la comarca.

Segons la institució territorial, la situació actual a l’Anoia genera preocupació entre l’empresariat a llarg termini. I és que més del 30% de la població treballadora de l’Anoia ha d’anar a treballar fora de la comarca, i, a més, és el territori que presenta la taxa d’atur més alta de la demarcació de Barcelona.

La situació privilegiada de la comarca enclavada en una cruïlla d’eixos viaris i a menys de 100 km de tres ports marítims de mercaderies ha de ser una oportunitat per transformar econòmicament l’Anoia i fomentar així un desenvolupament mediambientalment sostenible i socialment just.

tornar_radioIgualada