icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Cambra de l’Anoia aposta per crear zones industrials per fer front a la manca d’oportunitats en el territori

L’entitat ha presentat l’Informe trimestral del teixit empresarial i mercat de treball de l’Anoia, que indica que la comarca tanca el tercer trimestre amb la segona xifra més alta de llocs de treball des del juny de 2009. Segons el document, també s’ha produït un tímid creixement pel que fa al nombre d’empreses creades al territori. Des de la Cambra, asseguren, però, que segueix existint un problema amb la manca d’oportunitats a la comarca.

Arrel d’aquesta problemàtica, des de la Cambra de Comerç, expressen el seu suport per a crear indústries al territori i denuncien que no s’estan creant solucions per resoldre el problema d’atur i manca d’oportunitats.

Per últim, Xavier Badia també ha destacat que la Conca d’Òdena “fa molts anys que està perdent trens” i creu que l’única via és començar a dibuixar un possible desenvolupament industrial per poder està preparada per rebre noves empreses.

D’altra banda, segons l’Informe presentat per la Cambra, sí que existeix una recuperació econòmica correcte i s’ha destacat un descens de l’atur a la comarca per cinquè mes consecutiu. Podeu consultar l’Informe complet a la pàgina web www.cambrabcn.org

tornar_radioIgualada