icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Cambra de l’Anoia organitza, el proper dilluns, una trobada per potenciar la internacionalització del teixit empresarial

La corporació donarà a conèixer al territori la seva nova aposta d’assessorament internacional que ha definit per contribuir a les exportacions del teixit empresarial de la demarcació. Concretament, Cambra Anoia presentarà el seu nou programa iGlobal.cat, un programa de 5 sessions presencials molt pràctiques, que tenen com a objectiu ajudar a millorar la posició competitiva als mercats de les empreses.

El programa d’assessorament comptarà amb els millors experts en internacionalització, instruments digitals i màrqueting/vendes; com Xavier Marcet, consultor internacional d’empreses en estratègia i innovació, i Samuel Jiménez, consultor especialitzat en comerç internacional. A través del programa es promourà la transferència de coneixement i l’intercanvi d’experiències; es realitzaran tutories individuals dirigides a assessorar el teu creixement i expansió; es tractarà l’ús i implementació de les tecnologies més actuals; i es realitzaran sessions de networking amb experts en d’internacionalització i digitalització.

La jornada de presentació anirà a càrrec de la directora d’internacionalització de la Cambra de Barcelona, Elisabet Coll-Vinent, i de l’expert formador del curs, Samuel Jimenez, i estarà oberta a tot el teixit empresarial, però més específicament a aquelles que vulguin aprofundir en la seva expansió internacional.

La trobada és el dilluns 2 de maig a les 12h del migdia a la seu de Cambra Anoia (Carrer del Born, 5 a Igualada). Les inscripcions poden formalitzar-se a través del següent enllaç o enviant un correu a anoia@cambrabcn.cat

tornar_radioIgualada