icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La candidata d’ERC, Alba Vergés, agraeix al conseller de Salut que prioritzi l’Hospital d’Igualada amb 25 milions i una gerència renovada

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat les instal·lacions de l’Hospital d’Igualada, entre els quals el nou Hospital de Dia Oncològic, Urgències, l’àrea ambulatòria i el Bloc Obstètric, i ha conegut els projectes del centre per als anys vinents. L’alcaldable republicana, Alba Vergés, ha agraït a Balcells “l’aposta clara i ferma que ha fet per l’Hospital d’Igualada, que permetrà atendre les necessitats de l’equipament, millorar les condicions laborals del personal i oferir una millor atenció a les persones”.

Alba Vergés: “la nostra prioritat és millorar el servei de l’Hospital d’Igualada”

Per a Vergés, aquest compromís del Departament es constata amb “la ràpida reacció després que a principis d’any traslladéssim al conseller la necessitat de fer un canvi en la gestió de l’hospital, per impulsar un projecte renovat”. Vergés també ha recordat que els nous pressupostos de la Generalitat de Catalunya destinen 25 milions d’euros a l’Hospital d’Igualada, una xifra “històrica” i “molt necessària” que permetrà “millorar el servei, les condicions i el centre”. L’alcaldable igualadina reforça que “hem treballat per aconseguir els millors pressupostos possibles per Igualada i l’Anoia, i el Govern ha respost i ho ha fet”.

En el marc de la visita, el conseller ha enviat un missatge d’agraïment a la feina feta a tot l’equip de l’Hospital d’Igualada, coincidint amb el tercer aniversari del confinament per la Covid. Balcells ha recordat que “aquest és l’hospital de referència a la comarca i té el repte de treballar en xarxa i entendre’s amb l’atenció primària, l’atenció intermèdia i també amb altres hospitals de la mateixa regió o d’una altra”.

La candidata a l’alcaldia també ha coincidit en destacar que “els darrers anys, el Consorci Sanitari de l’Anoia ha apostat per posar la prioritat en l’àmbit econòmic de l’Hospital d’Igualada, però ara necessitem cuidar més les professionals de la salut, afavorir i garantir que es quedin, sobretot en les diverses especialitats, millorar les seves condicions laborals i posar el focus en l’atenció mèdica a la ciutadania, oferint un millor servei”.

tornar_radioIgualada